U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Metamorfose massage

Metamorfose massage

  

Metamorfose massage is een zachte manier van massage. Deze zachte vorm van massage doe ik door liefdevolle aanraking, kleine circulaire bewegingen van de reflexzondes van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Deze manier van massage sluit helemaal aan bij het zelfherstellende vermogen van het lichaam en helpt je tot bewustwording, genezing en spirituele groei.

De massage richt zich niet op de symptomen, maar werkt op de mens als geheel en geeft ruimte aan jouw kernkracht. De opgeslagen vastzittende patronen zijn in ons lichaam als herinnering aanwezig. als er iets een opgeslagen herinnering triggert, kan het zijn dat je dit merkt in de vorm van allerlei klachten en ziekten. Deze massage zorgt voor de transformatie van de oude energiepatronen en oude opgeslagen herinneringen die niet meer nodig zijn. Deze oude patronen en herinneringen verdwijnen uit jouw systeem zodat jouw Levensenergie, jouw kernkracht weer vrij kan gaan stromen.

 

"Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft   en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.

Een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzônes van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn".

 

De wervelkolom van de voet correspondeert met de plek waar de chakra's zitten en met de periode van de zwangerschap. De metamorfose massage is een vorm van massage die de verbinding herstelt tussen het lichaam en de geest. Blokkades worden opgeheven, zodat het lichaam (en de geest) vrij is om zich verder te ontwikkelen.

 

De massage op de voeten brengt de chakra's in beweging, waardoor blokkades losgelaten worden, de massage op de handen zorgt ervoor dat de vrijgekomen energie weer gebruikt wordt en de massage op het hoofd zorgt voor meer bewustzijn van wat er allemaal aan het veranderen is.

 

Bij deze zachte vorm van massage begin ik bij de voeten. Ik masseer iedere voet ca. 20 minuten, vervolgens masseer ik de handen, elk ca. 8 minuten en ik eindig bij het hoofd, ca. 10 minuten.

 

Een heerlijke zachte en liefdevolle vorm van massage.

 

 

Hier vind je meer informatie over tarieven

 

 

 

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?