U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Thaise voetreflexmassage

Thaise Voetreflexmassage

Het lichaam bekeken via de voeten!

 

Door de voeten te masseren, wordt eigenlijk het hele lichaam meegenomen. De Thaise voetreflexmassage is een massage die volledig aansluit bij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Daarnaast activeert het de energiedoorstroming van het lichaam.

Deze Thaise voetreflexmassage zorgt voor vermindering van spanning op lichamelijk, energetisch en geestelijk gebied en verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

 

De Thaise voetreflexmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet zodat de voet wordt opgewarmd, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen, lever en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden in de voetzool. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. En het voelen van tintelingen en prikkels in het hele lichaam is dan ook heel goed mogelijk omdat de meridianen door het hele lichaam gaan. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn bij het uitoefenen van (lichte) druk op een acupressuur drukpunt en dit kan wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren kan een blokkade kunnen worden verminderd of opgeheven en brengt het een ontspannen weldadig gevoel. Het lichaam komt tot rust en in balans doordat het lichaam wordt voorzien van voldoende bloed en energie en de opgeslagen afvalstoffen los kunnen komen en het lichaam kan zorgen voor de afvoering.

 

De massage wordt afgesloten met een onderbenen massage.

 

Contra indicatie:

  • Koorts
  • Infecties aan de voeten
  • kanker
  • zwangerschap

 

Thaise Voetreflexmassage
De Luxe

 

Het is ook mogelijk de voetreflexmassage uit te breiden met een weldadig ontspannend voetenbad. Voorafgaand aan de voetreflexmassage worden de voeten licht gemasseerd/gescrubd met een combinatie van een verfrissende body olie met badzout op basis van natuurlijke steenzouten en plantenextracten. Deze combinatie geeft de vermoeide en gestreste voeten een ontspannen en fris gevoel. De huid wordt zacht en de vrijkomende geur zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. De voeten gaan daarna 10 tot 15 minuten in het aangenaam warme voetbadje en in de tussentijd masseer ik de handen. Hoe zalig is dat?

 

Na de 10-15 minuten ga je liggen op de massagetafel voor het 2e deel van deze combinatie: nl de heerlijke Thaise voetreflexmassage.

 

Na afloop van de voetreflexmassage wrijf ik de voeten in met een heerlijke crème op basis van salie en rozemarijn. Je voeten hebben nog nooit zo aangevoeld!

 

Contra indicatie:

  • Koorts
  • Infecties aan de voeten
  • kanker
  • zwangerschap

 

Hier vind je meer informatie over tarieven

 

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?