U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Cursus Reiki 1

Cursus Reiki 1

Reiki betekent Universele Energie, maar wat is het? Wat kun je er mee doen? En voor wie is het en hoe werkt het precies? Op deze vragen en alle andere vragen, krijg je tijdens de 2-daagse Reiki 1 cursus antwoord. 


Je gaat ervaren door het doen! Dmv de verschillende handposities (voor de liggende posities, de zittende posities en de zelf-Reiki posities) die je tijdens de cursus leert, kun je na afloop van de cursus jezelf Reiki geven en ook je naasten Reiki geven.

Naast het doen, krijg je ook uitleg over de geschiedenis van Reiki, bespreken we de 5 Reiki principes, bespreken we de aura en de chakra's en ontvang je de 4 Reiki 1 inwijdingen. Het lesmateriaal en een cheatsheet liggen voor je klaar! Na de Reiki 1 cursus organiseer ik ook een terugkomavond. Deze avond zal ongeveer 3 tot 4 weken na de Reiki 1 cursus worden gehouden en is bedoeld om nog even gezamenlijk alle posities door te nemen en vragen te beantwoorden. Hier zijn verder geen kosten verbonden.

Deze 2 dagen staan vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen. 

En uiteraard sluit je de 2 daagse cursus af met een certificaat.

 

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen. 

Kun je op de geplande weekenden niet of is de cursus vol of heb je liever een persoonlijk traject? Stuur me een mail en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kosten REIKI 1 cursus: € 222.-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

 

Cursusdata:

 

- 18/19 december 2021: VOL (dit is de laatste cursus Reiki 1 van 2021)

 

De planning van 2022 volg zsm.

 

  

Inschrijven kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Reiki 1 cursus Reiki Praktijk Nathalie KapelleReiki 1 cursus Reiki Praktijk Nathalie Kapelle

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?