U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Cursus Reiki 3a

Cursus Reiki 3a

Reiki 3a aan Zee

Tijdens dit exclusieve weekend waarin ik de cursus Reiki 3a combineer met oa energiewerk, meditaties, visualisaties, leer je:
- werken met het Master symbool
- hoe je je behandelingen kunt versterken
- hoe om te gaan met je verantwoordelijkheid als Master
- over de hoogste beschikbare energie
- inclusief koffie, thee, water, lunch, cursusmateriaal
- op een prachtige locatie op het strand en een erkend certificaat.


Deze cursus geven op deze prachtige plek in het mooie Zeeland is een droom die uitkomt. De cursus Reiki 3a duurt normaal 1 dag en kun je volgen 6 maanden na het behalen van je Reiki 2 certificaat. Omdat dit een unieke locatie/weekend is, doe ik meer dan Reiki 3a alleen. Het strand, de zee, de lucht, de wind, alles maakt deel uit van dit bijzondere weekend. 


Wil jij ook Reiki leren op een bijzondere locatie op het strand/bij het strand? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

In 2021 zal deze fantastische cursus weer plaatsvinden in september. Zodra de definitieve datum bekend is, zal ik deze hier vermelden. Van de 4 plaatsen is er nog 1 beschikbaar. De andere 3 zijn onder voorbehoud gereserveerd.

 

Reiki 3a in anderhalve dag leren kan natuurlijk ook. 

Deze 1,5 daagse cursus heeft dezelfde opzet als Reiki 1 en 2, dus veel oefenen. 

 

Deze anderhalve dag staat vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.  

 

En uiteraard sluit je de cursus af met een certificaat.

 

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen. 

 


Kun je op de geplande datum niet of is de cursus vol of heb je liever een persoonlijk traject? Stuur me een mail en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

Je leert deze anderhalve dag:

- werken met het Master symbool
- hoe je je behandelingen kunt versterken
- hoe om te gaan met je verantwoordelijkheid als Master
- over de hoogste beschikbare energie
- inclusief koffie, thee, water, lunch, cursusmateriaal  en een erkend certificaat.

 

 Kosten REIKI 3a cursus: € 222.-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

 

 Reiki 3a Retraite

Een geheel verzorgd weekend jezelf onderdompelen in de prachtige energie van Reiki. Dat is kort samengevat wat je dit weekend gaan doen. Samen met 4 anderen ga je leren wat Reiki 3a is, voor jou betekent en hoe jij dit met jouw unieke kwaliteiten, talenten en persoonlijke levenslessen kunt gaan inzetten. In een prachtige accommodatie voorzien van alle gemakken op loopafstand van zee, strand, bos in het prachtige Zeeland. 

 

Kosten Reiki 3a Retraite € 474,-

 

 

Cursusdata:

- Reiki 3a Retraite: 29 oktober t/m 1 november 2021: VOL

 

De cursusdata van  2022 volgt zsm.

 

 

Inschrijven kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

 

Reiki 3a cursus Reiki Praktijk NathalieReiki 3a cursus Reiki Praktijk Nathalie

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?