U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

 

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma's worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Bij een sessie zit je in een stoel tegenover mij. De sessie duurt 2x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie kom je in een hoger trillingsveld en komt de energie van je hoger bewustzijn (Soul) meer in je lichaam.

Door een Soul Body Fusion® sessie kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam versterkt. 

Mogelijke effecten:
♥ meer energie
♥ meer zelfvertrouwen
♥ sterker in je schoenen
♥ beter je grenzen aan kunnen geven
♥ gezonder, blijer, en gelukkiger leven
♥ snelle spirituele groei

 

Voor meer informatie kijk op Soul Body Fusion®.

 

Hier vind je meer informatie over tarieven

 

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Soul Body Fusion Reiki Praktijk Nathalie KapelleSoul Body Fusion Reiki Praktijk Nathalie Kapelle

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?