U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Over mij

Heel bijzonder, heel gewoon

Gewoon heel bijzonder

Het is een gewone woensdag in januari, de laatste dag van januari 2018 en toch is deze dag allesbehalve gewoon! Het is DE dag waarop dat ik mijn praktijk heb ingeschreven bij de KvK, het is DE dag dat mijn praktijk officieel zijn naam krijgt. Ik ben zo enorm trots en dankbaar. Het tot stand komen van mijn praktijk is geleidelijk gegaan, net zoals ikzelf geleidelijk ben gaan ont-wikkelen, is mijn bedrijf zich gaan vormen en ont-wikkelen. Stukje bij stukje, beetje bij beetje werd het duidelijker en duidelijker. Samen zijn we gegroeid tot wat we nu zijn! Krachtig, stralend, verbindend, liefdevol.

Straal het uit en ontvang het terug!

Ik ben Nathalie de Kraker-de Ruijter, 50 jaar, getrouwd en trotse moeder van 2 geweldig unieke kinderen. Beide wijs van hun eigen. Ieder op zijn eigen wijze. Meer dan 10 jaar geleden kreeg mijn zoon de diagnose PDD-NOS. Een diagnose die niet alleen zijn leven zou veranderen....het zaadje van mijn zelf-onderzoek was daar. Mijn prachtige spiegel, mijn ruwe diamant. Want wat zei deze diagnose nu over mij, over mijn verwachtingen, mijn patronen, mijn eigen ont-wikkeling? Wie is die vrouw in de spiegel waar ik IK tegen zei? Samen zijn we op reis gegaan. Elkaar opnieuw ontdekken, elkaar ont-wikkelen. Hij volgde zijn reis, met pieken en dalen en nu ruim 10 jaar later, is hij een krachtige jongeman.

En ik? Ik ben op reis gegaan, heb mezelf ont-wikkelt door bewustwordingstrainingen (Dansen met de Draak en het Drakenbal, Gelaatkunde, Ik leer Anders over beelddenkers, NLP), heb mijzelf in de spiegel gekeken tijdens de Coachopleiding bij Move a Mountain (want wie zichzelf kan begeleiden, kan een ander begeleiden) om in 2015 tijdens een retreat voor HSP (hoog sensitieve personen) in Malaga in aanraking te komen met Reiki. Vanaf dat moment viel alles als een puzzel in elkaar. Na het behalen van Reiki 1 en 2, heb ik in 2018 mijn Reiki Master behaald. Wat een verrijking, wat een energie! En beetje bij beetje wordt alles duidelijk. En ben ik nu trots en dankbaar dat ik met jou mag meereizen dmv Reiki, Access Bars®, Chakra Soul Healing. Allemaal prachtige methodes die het zelf herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen. Inmiddels heeft mijn reis zich voortgezet met masseren. Hoe mooi is het om het jou weer in contact te brengen met jouw lichaam, jouw gevoel. Zeker als je gaat voor de prachtige, liefdevolle combinatie van Reiki & Massage. Waar ik je eerst een half uur Reiki geef, en je daarna een uur lang de massage mag ontvangen. Het ultieme gevoel van ontspannen en welzijn. Het energetische die zich zo mooi en liefdevol laat combineren met de massage. Mijn NLP-reis heeft ook weer vleugels gekregen, want inmiddels heb ik de opleiding Master/Coach NLP bij Instituut voor Durf en Daadkracht afgerond. Een opleiding die mij nog beter in staat stelt om jou tijdens jouw reis te kunnen begeleiden. 

Tijdens deze prachtige reis wordt ons gezin uitgebreid met een dochter. Ons confetti kanon. Waar wij indutten, schudt zij ons wakker. Een spiegel, een oh zo wijs kind van haar eigen. Zo eerlijk en puur. 
 
En sinds augustus 2019 is ons gezin uitgebreid met onze prachtige, zachtaardige Zwitserse Witte herder, Ayla. Ayla is een spiegelhond, zij spiegelt met een zachte neusdruk, of een lik, of een poot .
 
De praktijk is gevestigd in Kapelle, Zeeland. Zeeland, provincie van zon, zee, zijn. Het strand is DE plaats waar ik kan afstromen en weer mag opladen. De plaats waar ik volledig kan ontspannen en weer kan opladen, los mag laten wat mij niet meer dient om zo weer ruimte te maken voor groei en ontwikkeling.
 
Wees welkom!

Heel bijzonder, heel gewoon
Gewoon heel bijzonder

Nathalie de Kraker-de Ruijter Reiki Praktijk Nathalie KapelleNathalie de Kraker-de Ruijter Reiki Praktijk Nathalie Kapelle

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?