U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Over liefde en balans

Over Liefde en balans

Wat is liefde? Is dat verliefd zijn op iemand? is dat houden van jezelf? Liefde voor je kinderen? Liefde voor iemand die je een spiegel voorhoudt? Is dat lief en zacht zijn voor jezelf? Wat is liefde? En verhoudt balans zich hiermee? Wanneer ben je in balans en wanneer niet? Hoe merk je dit? Waaraan merk je dit?

Ik ervaar dat als ik van mijzelf houdt om wie en wat ik ben, met al mijn hebbelijk en onhebbelijkheden, ik in balans ben. Ik op het middenstuk van mijn wip sta. Dan voel ik mij krachtig en zacht, als een geheel. Dan loopt alles soepel en voelt alles licht.

Op het moment dat ik mij laad leiden door mijn hoofd, mijn ego, mijn onhebbelijkheden, dan sta ik niet meer in het middenstuk van mijn wip. Dan ben ik niet meer in balans. Soms zelfs zo ver dat de wip doorslaat. Ik voel me dan ook echt niet fit en energiek. Dan voelt alles zwaar en niet zo gemakkelijk. Weg is de kracht en mijn flow. Dat zijn de momenten die het lastigste zijn, want zonder pijn geen groei. Dat zijn mijn uitnodigingen om te kijken en te voelen. Weer naar binnen te keren en te omarmen wat zo zwaar voelt. 
Langzaam schuif ik dan weer terug op mijn wip naar het middenstuk en langzaam komt de energie weer terug, de kracht en de flow weer terug. En dan stroomt de liefde als nooit tevoren! The flow of life!

Zonder schuring geen glans!

Ik wens jullie een heerlijke dag!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?